• Novinky

            • Zápis do 1. ročníka ZŠ

            • Vážení rodičia budúcich prvákov!

              Zápis do 1. ročníka základnej školy pre školský rok 2023/2024 sa uskutoční v dvoch častiach.

              1. časť  - vyplnenie elektronickej prihlášky do 3. 4. 2023

              Zákonný zástupca vypíše elektronickú prihlášku a odošle ju.  Formulár elektronickej prihlášky na zápis do 1. ročníka nájdete v hornom menu na tejto webovej stránke.

              2. časť  - osobné stretnutie rodiča spolu s dieťaťom  v škole

              Osobné stretnutie sa uskutoční 4.4. 2023 a 18.4. 2023 v čase od 15.30.-18.00 hod. Obsahom osobného stretnutia  bude rozhovor dieťaťa s pani učiteľkami a splnenie krátkych úloh na posúdenie školskej pripravenosti dieťaťa. Škola vytlačí elektronickú prihlášku, ktorú  je potrebné podpísať oboma rodičmi alebo ak sa jeden z rodičov nemôže zúčastniť zápisu, druhý rodič podpíše prihlášku dodatočne. V osobitných prípadoch, v ktorých  sa nevyžaduje podpis druhého rodiča, bude škola bude informovať prvého rodiča pri zápise. K zápisu je potrebné potvrdiť správnosť vyplnenia elektronickej prihlášky (rodným listom dieťaťa, občianskym preukazom).

              Rodičia majú zákonné právo prihlásiť svoje dieťa do školy aj mimo obvodu, do ktorého je dieťa začlenené na základe bydliska.

              Pre viac informácii môžete zavolať na telefónne číslo 0911 242 336.

              Detailné informácie:

              Rodič dieťaťa (matka, otec), iná fyzická osoba ako rodič, ktorá má dieťa zverené do osobnej starostlivosti alebo do pestúnskej starostlivosti  je povinný prihlásiť svoje dieťa, ktoré dovŕši šesť rokov veku k 31. augustu 2023 (vrátane) a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky, na plnenie povinnej školskej dochádzky v základnej škole (ďalej len „zápis“), bez ohľadu na to, či dieťa dosiahlo školskú spôsobilosť alebo nedosiahlo školskú spôsobilosť a je uňho predpoklad, že bude pokračovať v plnení povinného predprimárneho vzdelávania. Uvedené sa vzťahuje aj na dieťa, ktoré v školskom roku 2022/2023 nenavštevovalo materskú školu alebo zariadenie predprimárneho vzdelávania. V prípade, ak zákonný zástupca neprihlási svoje dieťa, ktoré dovŕši šesť rokov veku k 31. augustu 2023 (vrátane) a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky na plnenie povinnej školskej dochádzky v základnej škole dopustí sa priestupku.

              Posúdenie školskej spôsobilosti v zariadeniach poradenstva a prevencie pred zápisom u detí, ktoré k 31. augustu 2023 (vrátane) dovŕšia najmenej šesť rokov veku nie je povinné. Ak dieťa po dovŕšení šiesteho roka veku nedosahuje školskú spôsobilosť, riaditeľ ZŠ s MŠ rozhodne o pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole.

              Ak zákonný zástupca základnej škole oznámi, že jeho dieťa nezačne plniť povinnú školskú dochádzku, pretože bude pokračovať v plnení povinného predprimárneho vzdelávania, riaditeľ príslušnej základnej školy podľa § 5 ods. 3 písm. a) zákona č. 596/2003 Z. z. rozhodne o neprijatí žiaka do školy s odôvodnením, že dieťa na základe informácie zákonného zástupcu pokračuje v plnení povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole ďalší školský rok. 

              Riaditeľ školy rozhodne o prijatí dieťaťa na vzdelávanie v základnej škole do 15. júna 2023 a doručí vydané rozhodnutie obom zákonným zástupcom.
               

              Naša základná škola ponúka: vyučovanie angličtiny, nemčiny (ako nepovinného predmetu) a náboženstva od 1. ročníka, informatiky od 2. ročníka, nemčiny od 6. ročníka, rozšírenú skladbu matematiky, slovenčiny, spoločenskovedných a prírodovedných predmetov. V každej triede a odbornej učebni jazykov, biológie, fyziky, chémie a informatiky je interaktívna tabuľa. Rozvoj športu je zabezpečený cez multifunkčné ihrisko, ďalšie ihrisko s preliezkami a telocvičňu v Športcentre Chovanec. V škole sa nachádza aj kaplnka a bohato vybavená knižnica.   

              Na budúcich prváčikov sa teší spoločenstvo ZŠ s MŠ sv. Margity. 

            • OSLAVY 20. VÝROČIA ZALOŽENIA NAŠEJ ŠKOLY

            • Tento rok naša škola oslavuje 20. výročie svojho vzniku. Slávnostná školská akadémia Základnej školy s materskou školou sv. Margity sa z príležitosti 20. výročia jej založenia konala v priestoroch púchovského divadla. Všetkých privítala pani riaditeľka PaedLic. Ing. Ľubica Mišíková PhD. krátkou prezentáciou o histórii a súčasnosti našej školy. Žiaci sa predstavili bohatým kultúrnym programom, v ktorom sa podelili o svoje talenty a dary, ktoré aj vďaka škole neustále rozvíjajú.

              Ako prví sa so svojím programom predstavili deti z našej materskej školy z triedy Anjeličkov s pani učiteľkou Belásovou a zástupkyňou Poláčkovou. Pripravili si detské ľudové tančeky a piesne. Spoločne sme mohli vidieť to ako sa kedysi mládenci a dievčatá zabávali, keď nesedeli v školských laviciach.

              Z voňavých slnečných lúk, kde deti spievali a tancovali, sme sa potom premiestnili do hradov a zámkov. Aj princezné sa museli učiť. Ako to učenie jednej princeznej išlo, to sme si pozreli v divadelnej scénke žiakov piateho ročníka pod vedením pani učiteľky Huťovej.

              Prváčikovia s pani učiteľkou Dodekovou nám predniesli báseň, v ktorej nám prezradili, čo všetko už vedia. Ich obľúbenou aktivitou je pohyb, a tak nám spoločne aj zatancovali.

              Vždy nás poteší, keď sa stretneme s našimi bývalými spolužiakmi, ktorí už síce brány našej školy opustili, ale nezabudli na ňu. Jednou z úspešných absolventiek je Martina Šikutová.  Povzbudivé a milé slová od Martinky, ktorá momentálne študuje na vysokej škole a nemohla prísť, nám prečítala Terezka Krajčiová z 9.A.

              Zábavná bola aj divadelná scénka z vyučovacích hodín dejepisu a geografie našich šiestakov s ich triednym učiteľom pánom zástupcom Rečkom.

              V škole sa neučíme iba poučky, ale rozvíjame aj svoje umelecké talenty. Druháci nás o tom presvedčili. S pani učiteľkou Rebrovou predviedli svoj tanečný i spevácky talent v ľudovom tanečno-hudobnom vystúpení „Čižíček, Po nábreží koník beží...“

              Naša škola nie je obyčajnou školou. Aj vďaka kaplnke, ktorú máme možnosť každodenne navštevovať, oveľa viac cítime blízkosť Pána Ježiša,  a uvedomujeme si, že nie sme sami, keď čelíme starostiam alebo zdieľame svoje radosti. Žiaci 3. ročníka vystúpili s klavírnou skladbou a pásmom básní o tom, ako sa môže prelínať naša cirkevná škola so školou Ježiša.

              Popri učení sa potrebujeme však sledovať aj dianie vo svete. Krátku ukážku toho, čo sa deje okolo nás, si pripravili vo svojej divadelnej scénke žiaci siedmeho ročníka pod vedením pani učiteľky Sivákovej.

              Až čas ukáže aká dôležitá je láska v našom živote. Láska, ktorú dávame, ale i láska, ktorú prijímame. Láska a dobro, svet bohatých a svet chudobných - o tom spieva Kristína v piesne „Modlitba za ľudskosť“. A práve slová tejto piesne sa stali predlohou pre pantomímu našich ôsmakov, ktorých viedla pani učiteľka Chlebanová. Na klavír ich sprevádzala pani učiteľka Jašurdová.

              Už vieme, že každý z nás v sebe ukrýva vzácny talent. Niekto vie krásne spievať, niekto kresliť, pre niekoho je neoddeliteľnou súčasťou hudobný nástroj, niekto krásne tancuje, iný dokáže ostatných rozosmiať, iný im zas pozorne načúvať a poradiť. Naši štvrtáci s pani učiteľkou Kubičinovou nás presvedčili o tom, že svoje talenty poznajú a chcú nimi potešiť aj ostatných. Pripravili si pásmo básní a zahrali na akordeón.

              Na záver programu jednotlivých ročníkov našej školy pripravili deviataci spoločnú pieseň od Zuzany Smatanovej „Daj ruku do mojej ruky“. A svoj program spestrili aj krátkou poučnou divadelnou scénkou o prefíkanej myši. Kultúrnu bodku za programom urobili  šikovné tanečníčky z tanečného krúžku pod vedením pani učiteľky Dodekovej.

              Programom nás sprevádzali Eliana Šerá a Max Bušík.

              Požehnanie všetkým prítomným na záver udelil pán dekan Stanislav Stolárik.

            • SLÁVNOSTNÁ AKADÉMIA

            • V piatok dopoludnia, 24. 03. 2023, vyvrchollli prípravy na Slávnostnú akadémiu, ktorú pripravili učitelia a žiaci pri príležitosti 20. výročia založenia školy.

              Slávnostnú akadémiu otvorila pani riaditeľka PaedLic. Ing. Ľubica Mišíková, PhD, privítaním všetkých hostí: púchovského dekana Mgr. Stanislava Stolárika, rodičov, starých rodičov a všetkých učiteľov a žiakov. Všetci zúčastnení mali možnosť nazrieť do histórie založenia školy až po súčastnosť pomocou krátkej prezentácie. Neskôr nasledoval program zostavený deťmi a učiteľmi základnej a materskej školy. Pestrým a krásnym programom nás sprevádzala dvojica žiakov Eliana Šerá a Maximus Bušík.

              V závere pán dekan udelil všetkým zúčastneným slávnostné požehnanie.

              Vystúpenie detí z materskej školy - trieda Anjelíčkovia

            • Úspechy v recitačnej súťaži Hviezdoslavov Kubín

            • Okresné kolo postupovej súťaže a prehliadky v umeleckom prednese poézie a prózy  Hviezdoslavov Kubín 2023 sa konalo v CVČ Včielka dňa 17. a 20. marca 2022. Zo základných škôl púchovského okresu sa zapojilo 12 škôl a vo všetkých kategóriách sa zúčastnilo 70 súťažiacich. Našu školu reprezentovalo šesť žiakov a dvaja z nich získali pekné umiestnenia. 

              I. kategória (2. – 4. roč.)

              Próza: 2. miesto – Amélia Brnková z 3. A

              II. kategória (5. – 6. roč.)

              Próza:  3. miesto – Klára Muráriková z 5. A.

              Oceneným recitátorom srdečne blahoželáme.  Zároveň všetkým účastníkom i tým, ktorí ich pripravovali, patrí vďaka za ich čas a námahu, ktoré venovali príprave. Sme radi, že sa stále nájdu žiaci, ktorých umelecký prednes priťahuje  a i takýmto spôsobom formujú svoj prejav a  rozvíjajú vzťah k literárnemu umeniu.

            • Prezentácia Čína

            • V piatok sa žiaci druhého stupňa zúčastnili na celoštátnom vzdelávacom projekte Svet okolo nás. Tento projekt približuje žiakom zaujímavé kúty našej planéty. Program prednášky sa sústreďuje nielen na zemepisné, biologické a geologické aspekty danej oblasti, ale aj na charakteristiku domáceho obyvateľstva, jeho zvyky a bežný život. Takýmto zaujímavým spôsobom nám tento rok bola prezentovaná Čína, ktorú autori precestovali krížom krážom. Stretli sa s miestnymi kultúrami a tradíciami, ochutnali miestne špeciality (hmyz, škorpióny ale aj lahodný čaj), zúčastnili sa na tradičnom nebeskom pohrebe. Ich prostredníctvom sme mali aj my možnosť obdivovať prírodné nádhery tejto krajiny, ktoré dávali do protikladu s moderným, preplneným a uponáhľaným životom ľudí vo veľkomestách. Na záver tejto pútavej prezentácie bol aj priestor na otázky, ktorý naši žiaci v hojnom množstve využili. Spoločne sa tešíme na ďalší ročník tohto fantastického projektu, kde by sme mali navštíviť africkú Tanzániu.

            • 2.MIESTO V ASTRONOMICKEJ SÚŤAŽI A NAŠI MLADÍ ASTRONÓMOVIA

            • Dňa 16.3.2023 sa v priestoroch CVČ Včielka uskutočnila astronomická súťaž ,,Čo vieš o hviezdach".

              Našu školu reprezentovali: Helenka Loduhová (7.A), Martin Salazár (8.A) a Juraj Štefina (8.A). Otázky, ktoré pripravovala a hodnotila odborná komisia z Partizánskej hvezdárne boli náročné, ale napriek tomu sa Jurajovi Štefinovi podarilo obsadiť krásne 2.miesto, čím postupuje aj do krajského kola.

              Všetkým účastníkom gratulujeme, ďakujeme za reprezentáciu školy a Jurkovi držíme palce na krajskom kole súťaže.

            • Interaktívna výstava Cosmos Discovery

            • V stredu 15.3.2023 sa žiaci 6., 7. a 8. ročníka vybrali na nevšednú výpravu. Fyzicky sme síce cestovali len do Bratislavy, no vo svojej fantázii sme spolu s Jurijom Gagarinom po prvýkrát leteli do vesmíru. Na rakete Apollo sme cestovali na Mesiac a s Neilom Armstrongom sme urobili ten povestný „veľký krok pre ľudstvo“. S Ivanom Bellom sme robili vedecké experimenty na vesmírnej stanici Mir. Na obežnú dráhu sme vypustili prvú slovenskú družicu skCUBE a vyskúšali sme si „naozajstný“ kozmonautický tréning na virtuálnom simulátore.

              51 žiakov sprevádzali učitelia Juraj Oriešek, Peter Rečka, Lucia Siváková, Miroslava Gabčová a Terézia Adamovičová.

              Cestou späť na stanicu sme nemohli obísť Aupark. Pešo sme sa prešli po Moste SNP. V Dóme sv. Martina sme sa pomodlili pri Donnerovej soche sv. Martina, pozreli sme si Michalskú bránu, prezidentský palác so záhradou i budovu Úradu vlády a Námestie slobody.

              Ďakujeme za nevšedný zážitok.

            • Šikulkovia v akcii.......

            • Šikovné ruky zvládli super výzvu. 

               

              Ušiť vankúšik za pol hodinu:) Deti čakali  štyri kroky: Vystrihnúť látku, zošiť pomocou šijaceho stroja (deti boli naozaj  veľmi šikovné, poradili si aj s navliekaním ihly, čo nie je celkom jednoduché. ) vložiť náplň,  zašiť a Hotovo! 

            • Streda ráno - pohľad do našej kaplnky

            • Každú stredu pred vyučovaním sa naši žiaci spolu s učiteľmi stretávajú v kaplnke na spoločnej modlitbe, aby vyprosovali Božie požehnanie pre seba, pre svoju rodinu  a pre celú školu, pomoc pre chorých a trpiacich a za pokoj pre celý svet.

            • Hugo Bersihand získal 2. miesto v krajskom kole olympiády z anglického jazyka

            • Vo štvrtok 16.2. 2023 sa v Dubnici nad Váhom uskutočnilo krajské kolo olympiády z anglického jazyka. Našu školu reprezetovali vo svojich kategóriách dvaja žiaci. V kategórii 1A to bola Eliana Šerá zo 7.A a v kategórii 1C Hugo Maria Bersihand z 8.A. Hugo dokázal svoje vedomosti a schopnosti zúročiť v skutočne veľkej konkurencii a obsadil fantastické 2. miesto. Srdečne mu gratulujeme. Obom súťažiacim ďakujeme za reprezentáciu školy a prajeme množstvo ďalších úspechov.

            • MAREC- mesiac KNIHY

            • Milí  mladí čitatelia,

              vyhlasujeme veľkú súťaž o krásne odmeny.  Sošku Knižného Oscara môže získať ten , kto vytvorí  svoju  vlastnú knihu a porota rozhodne,  že je  naozaj naj. Úlohou je napísať príbeh,  alebo básne, pridať  kresby celkom podľa vlastnej fantázie.  Termin odovzdania je 31.3.  Porota rozhodne o víťazovi, ale pre všetkých zúčastnených sú pripravené pútavé odmeny.

            • Krížová cesta v našej škole

            • „Trpieť s láskou znamená už netrpieť“, aj tieto povzbudivé slová zazneli pri dnešnej krížovej ceste, ktorú sme sa spoločne pomodlili, žiaci i učitelia. Krížovú cestu pripravili deviataci spolu s triednym učiteľom. Pri jednotlivých zastaveniach sme sa vhĺbili do slov sv. Jána Mária Vianney, tiež nazývaného farárom z Arsu.

              Keď raz Vianney niesol v procesii dve hodiny monštranciu, niekto sa ho opýtal, či nie je unavený. On však odpovedal: „Prečo by som mal byť unavený? Ten, ktorého som niesol, nesie v živote aj mňa.“ Arský farár s takouto láskou niesol aj svoje denné kríže. Spoliehal sa na Boha a jeho pomoc, nie na seba a svoje sily. My sa často stretávame s iným pohľadom. Reklamy nám ponúkajú stále lepšie a dokonalejšie výrobky, stále nové zážitky, stále niečo nové, výhody. A my zabúdame žiť realitu. Utekáme, keď nám niečo nejde, prelietavame k novšiemu, modernejšiemu. Nehľadáme Božiu pomoc, spoliehame sa len na svoje sily, svoj mobil, eurá.

              Ježišu, nauč nás počítať vo svojom živote s Tebou. Nauč nás dávať Ťa na prvé miesto v živote.

            • Anjelíčkovia v knižnici

            • V dnešné dopoludnie navštívili deti z MŠ, z triedy Anjelíčkov knižnicu, ktorá sa nachádza v ZŠ s MŠ sv. Margity.

              Marec je mesiacom knihy a v rámci výchovno-vzdelávacieho programu, pani učiteľka naplánovala pre deti návštevu školskej knižnice. Už pri vstupe na nás čakala pani knihovníčka - teta Lenka aj so svojou kamarátkou Dorkou. Dorka je bábka, ktorá býva v knižnici spolu s ostatnými bábkami.  Krásna knižnica deti ihneď očarila aj s veľkým priestranným gaučom a kobercom, kde si každý našiel svoje miesto.  Teta Lenka mala pre deti pripravenú tématickú hodinu o dievčatkách Mimi a Líze. Mimi a Líza  patrí medzi najobľúbenejšie knižky detí. Ako sme sa dozvedeli, je to príbeh o dievčatkách, ktoré sú priateľky. Jedno z dievčat je nevidiace, čo však nie je prekážkou pre ich priateľstvo a navzájom si pomáhajú.

              Pre deti boli pripravené rôzne  aktivity zamerané na hmat a sluch. Mali si možnosť zahrať sluchové pexeso, dôveruj svojmu kamarátovi alebo spoznaj svojho kamaráta pomocou hmatu.

              V ďalšej časti mali deti možnosť oboznámiť sa a poprezerať si knižky, ktoré sa nachádzajú v knižnici. Neskôr teta Lenka pripravila pre deti obrázky z rôznych rozprávok, na základe ktorých si deti mohli dotvoriť svoju vlastnú knižku.

              Na záver bolo pre deti pripravené ešte jedno prekvapenie v podobe návštevy kaplnky, ktorá je taktiež súčasťou základnej školy. Spoločne s deťmi sme sa pomodlili a poďakovali za krásny spoločný čas.

            • Duchovná obnova 6.A

            • Minulý piatok, 24.02.2023  sa žiaci 6.A zúčastnili Duchovnej obnovy v priestoroch svojej triedy, na fare, v kostole a v našej kaplnke spolu s triednym učiteľom Petrom Rečkom a pánom kaplánom Ivanom Belkom.

              Pán kaplán mal všetko dobre premyslené a nachystané. Na začiatok sme začali hrou na uvoľnenie  a lepšie spoznanie sa. Chlapci mali tiež k dispozícii kalčeto / stolný futbal/ a dievčatá sa cvičili pamäť a pozornosť pri hre s kartičkami - Spoznaj svet. Po prestávke sme prešli do sakristie v kostole, kde nám pán kaplán ukázal a pomenoval všetky veci potrebné na svätú omšu. Mnohí chlapci, ktorí chodia pravidelne miništrovať veľkú časť týchto vecí poznali a aj správne pomenovali.

              Okolo poludnia sme sa presunuli do kaplnky na svätú omšu, predtým kto mal záujem mohol sa vyspovedať.

              Po omši nasledoval krátky oddych a potom  sme sa venovali čítaniu z  biblie. Po nej nasledovala vedomostná súťaž, ktorá preverila žiakov hravou formou rôznymi otázkami z hodím náboženstva.

              Ani nevieme ako nám čas ubehol a blížil sa koniec.

              Náš spoločný duchovný deň sme ukončili krátkou adoráciou v kostole. Na záver ešte 1 fotka a  pán kaplán dal každému krížik na pamiatku a  rozlúčili sme sa..

              Spolu so žiakmi sme prežili krásny a naplnený deň plný zábavy, poznania, spolu s pánom Ježišom a našou vierou.

            • Tvorivé dielne a tance

            • Predškoláci, ale aj malí školáci z Púchova a okolia prišli 23.2. so svojimi rodičmi do priestorov našej školy, aby sa zabavili, ale aj niečo nové naučili.

              Pani učiteľky ich previedli  školou, ukázali triedy, učebne – jazykov, chémie, informatiky, a tiež našu školskú kaplnku. Deti najviac zaujala nová učebňa techniky s nástrojmi, náradím, ale aj novými technológiami. V knižnici sa pohodlne usadili na gauč a prezerali si obrázkové knižky.

              V triedach pani učiteľky pripravili tvorivé dielne. Detičky si mohli vyrobiť hnedého zajačika alebo veselú ovečku z papiera. Najviac deti zaujala dielnička, kde si mohli vyrobiť náramok s korálkami a menami. Pomáhali im pritom naše šikovné deviatačky a siedmačky.

              Deti si mohli aj zatancovať, zašportovať a zasúťažiť. Zaujímavé boli aj úlohy zo slovenčiny – tu hľadali písmenká, skladali a priraďovali obrázky.

              Bolo to krásne popoludnie, deti odchádzali s úsmevom na tvári. V škole sa im veľmi páčilo a dúfame, že sa k nám radi vrátia.

            • Výchovný koncert v Materskej škole - Dedo Jaro a jeho bendžo

            • V dnešné utorkové dopoludnie zavítal do našej materskej školy Dedo Jaro. Je to pán, ktorý prišiel zabaviť svojim programom naše deti z triedy Ovečiek a Anjelíčkov. Dedo Jaro sa deťom predstavil s pestrým hudobným programom, ktorý pozostával zo známych detských piesní a jeho vlastej tvorby.  Dedo Jaro si so sebou priniesol aj hudobný nástroj bendžo, ktoré ho po celý čas sprevádzalo. Deti si spoločne zaspievali rôzne piesne ako napríklad Červený kacheľ, biela pec... Deti sa s nadšením  zapájali spevom aj tancom. V závere si spoločne dotvorili pieseň Kuchynský bál, pri ktorej si niektoré z nich zahrali aj na hudobné nástroje. Týmto výchovným koncertom sme dnes v našej materskej škole  ukončili fašiangové obdobie.

            • Karneval

            • V piatok 17. 2. popoludní sa uskutočnil karneval pre deti a rodičov našej školy. Karneval sa konal v priestoroch badmintonovej haly SportAqua Púchov. Do organizácie boli zapojení pedagogickí aj nepedagogickí zamestnanci a rodičia. Akcie sa zúčastnilo mnoho detí a rodičov z materskej aj základnej školy. V rámci programu sme si spoločne zatancovali na známe aj menej známe pesničky, pri ktorých nám do tanca hral DJ Rádio Muzika. Deti z materskej školy potešili animátorky s prichystaným programom a samozrejme nechýbala ani tombola, z ktorej si každý niečo odniesol. Akcia sa niesla v príjemnej a veselej atmosfére, z ktorej, veríme, sme všetci odchádzali spokojní a vytancovaní.

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou sv. Margity
      • 0911242336
      • PaedLic. Ing. Ľubica Mišíková, PhD. riaditeľka školy +421 911 242 336, 042 463 52 67
      • Námestie slobody 562/1 020 01 Púchov Slovakia
      • Stravovanie ekonómka (vyúčtovanie a platenie stravy ZŠ a MŠ): 0910 852 312 Odhlasovanie stravy MŠ: 0910 852 310
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje